ECTACO.CZ | Albanian English electronic dictionary and translation software.

Via Scoop.itElectronic dictionary

ECTACO. Albanian electronic dictionary and translation software…The ECTACO Partner EAl900 is a revolutionary, expandable bilingual Dictionary and Travel Audio PhraseBook.   EСTACO Inc. ndodhet në vendin e parë në botë përsa i takon teknologjive të përkthimit elektronik. Një skuadër e paarritshme linguistësh e dizinjatorësh, krijues e realizues të pajisjeve mobile më të sofistikuarat si dhe të programeve për to. Kompania ECTACO Inc. është fituese çmimesh për dizenjimin dhe prodhimin e përkthyesve mobil për qeverinë Amerikane dhe është gjithashtu mjaft e njohur në të gjithë botën për prodhimin e pajisje të tilla të përballueshme për nga çmimi e mjaft më cilesi. E përkushtuar ndaj cilesisë dhe idesë për një komunikim dhe kooperim ndërkombëtar ECTACO Inc. udhëheq në pajisjen e gjithëkujt, si fillestarët ashtu edhe profesionistët, me mjetet e nevojshme për të udhëtuar, kuptuar dhe mësuar. LingvoSoft është dega e kompanisë ECTACO, Inc. përgjesese për realizimin e një gamë të gjerë e mjaft të vlefshëm programesh, për pothuajse të gjitha gjuhët dhe sistemet operative më të njohura në botë, Programet janë në menyrë të vazhdueshme në ballë të inovacioneve. Si prodhuese kryesore e programeve për kompjutera xhepi, Palm OS, Symbian, Windows and SmartPhone, LingvoSoft është veçuar vazhdimisht për arritjet e shquara dhe është vlerësuar me çmime të shumta.    http://www.ectaco.cz, http://www.ectacoinc.co.uk
Via www.ectaco.cz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s